Madalina Tiriac

PSIHOTERAPEUT LA ATELIERELE DE FERICIRE.

Anii de experienta in vanzari si marketing mi-au oferit “scena”, iar psihologia si formarile in psihoterapie,  mi-au facilitat  “rolul” motivational  de a-mi urma visul. Acum pot spune ca sunt una dintre persoanele care si-a asumat CURAJUL  DE A FI EA INSASI.
Calatoria catre mine a inceput acum cativa, ani cand am inceput sa ma intreb  “cine sunt eu  si ce caut in viata mea?”
Era o perioada in care ma simteam incoltita de multe temeri, nelinisti, griji, desi, in aparenta si de la distanta, totul era minunat.
Stiam ca este momentul sa schimb ceva, sa ma uit cu atentie la mine, sa ma ascult si sa imi traiesc viata cu bucurie. Era momentul potrivit  sa fac ceva care sa conteze, nu doar pentru mine, ci si pentru ceilalti, momentul in care puteam darui, momentul in care am hotarat sa investesc in mine.
Suntem obisnuiti sa ne indreptam atentia catre tot ceea ce se intampla in exteriorul nostru, fara sa stim cine suntem sau ce ne dorim cu adevarat. Ne traim viata in functie de oamenii din jurul nostru, de ceea ce isi doresc ei, fara sa ne gandim prea mult la noi. Acum, am inteles ca cea mai importanta relatie din viata mea este relatia mea cu mine, acum, dupa ani de experiente intense si provocatoare am ajuns sa ma iubesc, sa ma respect si sa ma pretuiesc asa cum sunt.

mada 2

obtine o programare

office@madalinatiriac.ro

De mai bine de 5 ani, investesc in mine si ma pregatesc in zona de psihoterapie si dezvoltare personala.
Sunt psihoterapeut pentru ca vreau sa inteleg mai bine universul uman, sa imi ofer oportunitatea mie si celor din jurul meu sa decopere sensul vietii si sa depaseasca dificultatile care  apar.

Acreditari si afilieri

Membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana.

Membru al Federatiei Romane de Psihoterapie.

Acreditat de Colegiu Psihologilor din Romania in Psihologie Clinica si Psihoterapie.

Educatie si formare

Formare Psihosexologie , terapie de cuplu  evaluare si interventie  terapeutica.

Formare in Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, ARHTE.

Curs  „ Dragoste si Psihosexualitate” – terapie corporala cu  Dr. Amara Renate Eckert & Prof Gerhard Fichtner din Germania.

Certificat Formator de formatori.

Cum sa dezvolti si sa implementezi un Centru de Evaluare.

Module de formare in Analiza Tranzactionala.

Universitatea “Titu Maiorescu”  Facultatea de Psihologie.

Abilitati si competente

Psihoterapii scurte, centrate pe solutii.

Consiliere psihologica.

Consiliere individuala si de cariera.

Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.

Hipnoterapie medicala , Regresii. Meditatie psihologica.

Managementul stresului.

Evaluarea personalitatii in context organizational.

Consiliere pentru evolutie si dezvoltare personala.

Evaluare si interventie terapeutica de tip corporal.

Dezvoltarea psihosexuala a copilului si a adolesentului.

Abuzul sexual la copii  ( evaluare clinica si  interventie psihoterapeutica).

Psihopatologia comportamentului sexual.

Sexualitatea conjugala, Psihoterapia  cuplului si a sexualitatii.

Tulburari de dinamica sexuala a cuplului.

Evaluare  si interventie psihoterapeutica in problematica de orientare si identitate sexuala.

Interventie asupra persoanelor cu istoric de abuz sexual.

Abordare terapeutica a  victimelor traficului de persoane si a familiior acestora.

Ce spun clientii

Testimoniale

După alte experiențe cu diferiți terapeuți, Mădălina a fost cea care mi-a schimbat viata. A înțeles foarte bine situația în care mă aflăm și a știut ce metode să folosească pentru a mă ajuta să-mi recapăt încrederea în mine și să evoluez pe toate planurile. Am recomandat-o și altor prieteni, care au fost la fel de mulțumiți de rezultatele obținute. O recomand cu toată încredere și mă bucur că am ocazia să lucrez, în continuare, cu ea. Este o persoană deosebită, cu o foarte bună pregătire profesională.

Daniel, 33 ani

Azi e o zi frumoasă. Razele soarelui luminează toată camera și îmi amintesc de foșnetul naturii. Zâmbesc. Pisicile stau tolănite bucurându-se de căldura ce inundă camera. Zâmbesc din nou. Simt fericirea...
În urmă cu un an, eram înglodată într-un trecut dureros, într-un job care nu era în acord cu mine, terorizată de atacuri de panică, nemulțumită de viața mea. Nefericită. Nu știam cum voi reuși să o scot la liman. Începusem ședințele cu Mădălina de ceva timp dar le-am înterupt. Credeam că sunt bine; de fapt, terapia de abia începuse, dar nu aveam curajul să trăiesc emoțiile puternice ce aveau să îmi aducă eliberarea. Am reluat perseverent ședințele.
Rezultatele nu vin de la o zi la alta. Mă luptam cu emoțiile, refuzam să le simt... Așa am învățat eu să fiu puternică. Dar emoțiile erau mai puternice decât mine și, fiecare respingere, aducea un val imens de durere și panică.
Un an, în care am început să mă descopăr pe mine, să înțeleg ce îmi doresc, să îmi cunosc valorile, dorințele, emoțiile. Și să mă accept. O afirmație atât de puternică după ce parcurgi toți pașii care duc la acceptare! Și cel mai dificil a fost să mă iert.
M-am lăsat să simt durerea, am învățat să îmi respect emoțiile și să mă împrietenesc cu anxietatea. Am plâns, am urlat, n-am ieșit din casă. Până într-o zi când am privit afară și am văzut altceva: frunzele verzi, lumina soarelui ce-mi mângâia chipul, oameni veseli, agitația plăcută a vieții. Mintea era curată. Acceptam trecutul și experiențele. Nu era nevoie să mă mai întorc acolo. Viitorul ne surprinde, nu îmi mai pierdeam energia să controlez iluzii. Trăiam în prezent, mă bucuram de mine și de tot ce îmi oferă viața.
Am găsit curajul să schimb jobul, să trăiesc în acord cu valorile mele și să mă orientez spre activități care îmi fac plăcere.
Un an de zile în care am avut o persoană care m-a ascultat cu mare atenție, în fiecare săptămână, și a fost alături de mine, la fiecare pas. Uneori mă enervam pentru că îmi punea întrebări de care fugeam de mult timp. Sau, îmi dădea altă perspectivă la care mă gândisem, dar refuzam să o accept, condusă fiind de sabotorul neobosit.
Nu aș putea spune cum funcționează. Dar pot spune sigur că funcționează. Calitatea vieții s-a schimbat considerabil în bine. Știu acum ce înseamna fericirea pentru mine, o pot simți. Pot gestiona mai bine emoțiile, am învățat să trăiesc în acord cu mine. Și nu mai sunt suprinsă de consecințe atunci când nu o fac.
Regret că nu am început terapia mai devreme. Nu știu cum am trăit până acum, dar știu sigur că cea mai frumoasă perioadă a vieții mele de-abia începe.

Mulțumesc, Mădălina!

Oana, 35 ani

Recomand cu toată căldura serviciile Mădălinei.
Pe mine m-a ajutat, pe de o parte, să mă împac cu trecutul meu, şi, pe de altă parte, să trec peste cea mai grea perioadă din viața mea.
De asemenea, m-a învățat câteva "tehnici" care, sunt convins, îmi vor fi de folos mai toată viața.
Mai recomand şi datorită locului plăcut, cald în care au loc întâlnirile.
Iar aceste întâlniri reprezentau pentru mine o "evadare" din agitația zilnică, nişte momente în care eram total prezent şi în care puneam focusul pe mine.
Cred că noi, ca societate, am arăta altfel dacă, din când în când, am apela la astfel de servicii.

Bogdan - 31 ANIEconomist

Dincolo de terapeutul, profesionistul Madalina Tiriac sa afla Omul. Asta este ceea ce mi a rămas in suflet cand ma Gandesc la ea: pragmatismul de a puncta subiectele Sensibile, dar puse intr-o Manusa atat de fina, incat sa fii capabil sa iti raspunzi singur si sincer la ceea ce te preocupa...

Alina - 38 anijurist

Draga Madalina, ma inspira fiecare moment petrecut cu tine, esti un om special care il doresti prieten si apropiat.Imi pare bine ca ne-am cunoscut si recomand cu caldura evenimentele organizate de tine. Straluceste draga mea

Anca - 40 aniorganizator evenimente

Participand la evenimentele organizate de Madalina am descoperit o oaza de profesionalism, solicitudine si generozitate. Mediul perfect pentru formare, invatare si autocunoastere prin relationare. Am descoperit o persoana cu standarde inalte si personalitate carismatica; fiecare clipa petrecuta in prezenta ei e valoroasa in sine.

Mario - 32 aniproject manager

Receive all updates via Facebook.

Just click the button below.