SEMINAR: DA-TI VOIE SA TE IUBESTI!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Da-ti-voie-sa-te-iubesti_octombrie_2017

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

“ In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inceput sa ma eliberez de tot ceea ce nu era benefic…. Persoane, situatii, tot ceea ce imi consuma energia. La inceput, ratiunea mea numea asta egoism. Astazi, stiu ca aceasta se numeste IUBIRE DE SINE” . Charlie Chaplin

Iubirea de sine este o tema care m-a preocupat mult in ultima vreme si pt ca cei din jurul meu sunt oglinzile mele, am observat aceasta preocupare si la multi dintre oamenii pe care i-am intalnit.
Suntem obisnuiti sa ne indreptam atentia catre tot ceea ce se intampla in exteriorul nostru, fara sa stim cine suntem sau ce ne dorim cu adevarat. Ne traim viata in functie de oamenii din jur, de ceea ce isi doresc ei, fara sa ne gandim prea mult la noi. Acum, am inteles ca cea mai importanta relatie din viata mea este relatia mea cu mine, acum, dupa ani de experiente intense si provocatoare am ajuns sa ma iubesc, sa ma respect si sa ma pretuiesc asa cum sunt.
De aici mi-a veni ideea acestui seminar la care te invit cu mare drag daca rezonezi cu subiectul .
Vom vorbim despre:
Cine esti cu adevarat, Ce este iubirea, Egoism si altruism, Pasii importanti catre iubirea de sine, Iertarea de sine si optimism, Cum inveti sa primesti un compliment, Cum sa te conectezi la viata ta, Cum sa spui Nu atunci cand asa simti. Despre Copilul interior si cultul vinovatiei si Puterea vindecatoare a iubirii.

Fii cea mai buna varianta a ta si iubeste-te asa cum esti!

Cand? Duminica, 22 octombrie 2017, de la ora 10:30 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine seminarul?

Madalina Tiriac  –  Psiholog, Psihoterapeut – formare in Psihoterapie Ericksoniana, Hipnoza clinica, Hipnoterapie, formare in Psihosexologie si terapie de cuplu- Evaluare si Interventie terapeutica, Formator certificat Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Terapeut Theta Healing si Holistic

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive all updates via Facebook.

Just click the button below.