Seminarul Cum identificăm și acceptăm emoțiile
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

#curajuldeafieaînsăși
Mergem prin viață conduși de emoții și dacă vrem să ne trăim viața la adevăratul potențial este necesar să facem în așa fel încât emoțiile sa acționeze în favoarea noastră. Oricât de mult ne-am dori, am încerca și ne-am strădui, este exclus să fugim de emoții, nu le putem nega și nici nu le putem comanda ce și cum să acționeze. Nici nu ne putem ascunde de ele, astfel oamenii suferă deoarece au convingerea că emoțiile sunt de necontrolat. De cele mai multe ori aceste emoții apar ca o reacție la ceea ce fac sau spun alte persoane și astfel începe să cedeze din puterea personală, însă, sursa tuturor emoțiilor noastre suntem chiar noi. Atunci când suferi, emoția pe care o simți este un semnal de acțiune care îți spune că este necesar să îți modifici modul în care comunici cu tine și cu cei din jurul tău.
Structură seminar:
De ce nu exprimăm ceea ce simțim;
Cum indentificăm și acceptăm emoțiile;
Cum putem transforma o emoție dureroasă astfel încât suferința să dispară;
Cum ne influențează emoțiile sănătatea;
Efectele negative ale emoțiilor captive și cum eliberăm emoțiile suprimate.
Când? Sâmbătă, 12 mai 2018, de la ora 13:00 (durata: 1 oră și jumătate).
Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură.

Cât? Participarea la aceast seminar este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cine susține seminarul?

Madalina Țiriac este psiholog, psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Ericksoniană, Hipnoza clinică, Hipnoterapie, formare în Psihosexologie, Evaluare și Intervenție terapeutică, formator certificat Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Terapeut Theta Healing și Holistic.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive all updates via Facebook.

Just click the button below.